Född och uppvuxen i Örslösa, en liten ort utanför Lidköping. Efter ett antal år på resande fot som artist och sångare för bland annat Wallmans Nöjen bor jag nu utanför Kristianstad med min familj och arbetar som musiklärare på AMB - Academy of Music and Business i Tingsryd efter avslutade studier på Musikhögskolan i Malmö.

2013 satsade jag för första gången på min egen musik genom min medverkan i Svensktoppen Nästa. Med låten Ända sen den dagen tog jag mig hela vägen till riksfinalen i Göteborg som direktsändes i P4 över hela landet. Responsen för låten var stor och jag blev senare inbjuden att medverka på John Kluges julturné Änglaljus samma år. Inför det släppte jag singeln Julefrid samt medverkade på en inspelning av låten Always There tillsammans med John Kluge och Abba-saxofonisten Johan Stengård. Under 2014 släppte jag den tredje singeln, Ur ett annat perspektiv, och senare även en julskiva som såldes till förmån för Svenska CP-föreningens verksamhet att upplysa om funktionsnedsättningen Cerebral Pares.

I oktober 2017 släpptes singel Celebrate Potential som du kan läsa mer om här!

Förutom att sjunga och skriva egna låtar har jag också den stora äran att få sjunga i bandet Beyond Imagination. Ett band som är starkt influerade av 80-talets stora musiker och band, så som Chicago, Toto, Al Jarreau m. fl. Beyond Imagination släppte sitt första album i juli 2019.