Beyond Imagingtion - debutalbum 

I juli 2019 släpptes vårt debutalbum med Beyond Imagination. Det känns fantastiskt kul att få dela med sig av allt vi jobbat med en lång tid tillbaka. Under första månaden sålde vi slut på 300 exemplar och nya skivor är beställda som ni kan beställa via bandets hemsida. Självklart kan ni också lyssna på Spotify.


Tillsammans - kan vi förändra och förändras

Under 2017 fick jag äran att vara en del i projektet "Tillsammans - kan vi förändra och förändras" som arrangeras av Sölvesborgs kommun. Min medverkan gick ut på att jag sjöng på tema-låten för projektet, "Vi står kvar", tillsammans med de ca 300 eleverna som deltog i projektet. Jag var också med och lärde ut låten till eleverna och hjälpte till vid inspelning av låten.
"Tillsammans" är ett projekt som syftar till öppenhet, mångfald och tolerans.
Följ gärna projektet på facebook och håll er uppdaterade om vad som händer där. Du kan lyssna på låten på Spotify eller kolla in musikvideon på Youtube.

Klicka här för att komma till Tillsammans facebooksida.


CELEBRATE POTENTIAL

Den 5 oktober släppte jag singeln Celebrate Potential i samband med World CP Day! Då jag är ambassadör för Svenska CP-föreningen blir det naturligt att detta görs i samarbete med föreningens firande av denna dag vars syfte är att upplysa om funktionsnedsättningen Cerebral Pares, CP.

Låten heter Celebrate Potential och med den här låten vill jag att vi försöker se den unika potential som finns i varje människa. 

Alla har vi något vi kämpar mot, men alla har vi också styrkor och egenskaper som tar oss fram i livet.

Jag hoppas att låten kan ge kraft och inspiration till att kämpa vidare, tro på sig själv och vara stolt över den man är, men jag vill också att vi ska öppna ögonen och lyfta varandra och se våra medmänniskors potential.

Låten har jag skrivit tillsammans med Dejo Andersson, platinabelönade låtskrivaren och producent, samt låtskrivaren Bernhard Wittgruber från Österrike. Jag har också fått hjälp att spela in körerna på låten av elever på AMB, Academy of Music and Business, i Tingsryd där jag arbetar som musiklärare.

Intäkterna för låten kommer att skänkas till Hjärnfonden och forskningen kring CP-skador.


Följ Viktor på Facebook